Yritys

PALANEN HISTORIASTAMME

Palatec on vuonna 2000 perustettu yritys, joka tuolloin perustettiin asiakaslähtöisestä näkökulmasta. Yrityksen perustajalla, nyt jo edesmenneellä, Jorma Laitisella oli jo tuolloin vuosikymmenien kokemus ja tuntemus vaativista raaka-ainemateriaaleista sekä niiden hankinnoista. Jorma työskenteli noin 30 vuoden ajan ostajana Valmetilla ja Patrialla. Hänellä oli kattava osaaminen puolustusvoimien käyttämistä raaka-ainemateriaaleista. Jorman jäädessä aiemmasta työstään pois, hän alkoi saada kyselyitä vanhoilta kollegoiltaan ja tuttaviltaan eri metallien saatavuudesta. Näin syntyi aidosti tarve perustaa yritys, jonka kautta Jorma pystyi auttamaan ja palvelemaan asiakkaita.

Vuosien saatossa yritystoiminta on laajentunut, asiakas- ja toimittajaverkosto kasvanut.  Yrityksen perustajan ikääntyessä hän pyysi Palatecille Marko Parkkosen mukaan yritystoimintaan. Vuonna 2021 osakekauppojen myötä Palatecin vetovastuun otti yrittäjäpariskunta Marko Parkkonen ja Tiina Huuskonen. 

Toiminnan kulmakivinä ovat laadukas asiakaspalvelu, vastuullinen toiminta huomioiden ympäristöarvot sekä luotettavat toimitukset kilpailukykyiseen hintaan. Me Palatecilla haluamme tuottaa palasen lisäarvoa asiakkaillemme.

Scroll to Top